Σαουθάμπτον: Μείωση μισθού σε όλους, εξαιρουμένων των υπαλλήλων!

Κώστας Ζάλιαρης
Σαουθάμπτον: Μείωση μισθού σε όλους, εξαιρουμένων των υπαλλήλων!

bet365

Τρομερή κίνηση από τη Σαουθάμπτον που ανακοίνωσε ότι από την διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το τεχνικό τιμ, άπαντες δέχθηκαν εθελοντική μείωση μισθού, για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ οι υπάλληλοι του κλαμπ!

Οι «άγιοι» ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία διαφοροποίηση στις αποδοχές των εργαζομένων του συλλόγου εκτός του αγωνιστικού τμήματος και ό,τι μείωση θα σημειωθεί, θ' αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Παίκτες, προπονητής, μέλη του τεχνικού επιτελείου και διοικούντες δέχθηκαν να μειωθεί ο μισθός τους για τους μήνες Απρίλη, Μάη και Ιούνιο, με την εγγύηση της ιδιοκτησίας πως οι υπάλληλοι θα συνεχίσουν όλοι δίχως την παραμικρή απώλεια και θα πληρώνονται κανονικά!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED