Γκόρντον Τέιλορ: «Δεν θα δεχτώ μείωση στα 2 εκατομμύρια που παίρνω»

Gazzetta team
Γκόρντον Τέιλορ: «Δεν θα δεχτώ μείωση στα 2 εκατομμύρια που παίρνω»

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Premier League, Γκόρντον Τέιλορ ξεκαθάρισε πως δεν δεχθεί καμία μείωση, μετά τα όσα γίνονται εξαιτίας της πανδημίας.

Μιλώντας στην «Guardian», o Γκόρντον Τέιλορ τόνισε η Ενωση θα κάνει δωρεές σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ωστόσο τόνισε πως ο ίδιος δεν θα δεχτεί μείωση στα 2 εκατομμύρια λίρες που λαμβάνει.

«Αυτό που λένε οι παίκτες είναι πως κάθε σύλλογος πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα μόνος του, δεν υπάρχει ένα κοστούμι που να κάνει σε όλους επειδή υπάρχουν πολλά διαφορετικά οικονομικά μεγέθη στις ομάδες.
Πρέπει στο τραπέζι να βρίσκονται όλα τα οικονομικά γεγονότα και εγώ σας διαβεβαιώνω πως οι παίκτες θα κάνουν το παν για να κρατήσουν την ομάδα τους ζωντανή και υγιή αλλά και φυσικά τις δουλειές τους.

Η Ένωση θα κάνει δωρεές και συμμετέχει στις φιλανθρωπίες των παικτών. Στην παρούσα φάση η άποψη είναι πως όσοι είναι πάνω από τα 60 θα παίρνουν όλο τον μισθό τους.

Δεν συζητάμε για εμπορικές συμφωνίες αλλά εργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας για να φτάσουμε σε λογικές λύσεις δεδομένων των πρωτοφανών περιστάσεων».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα