Φάμπρεγας: Η κορούλα του αποκάλυψε την αγαπημένη του ομάδα! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Φάμπρεγας: Η κορούλα του αποκάλυψε την αγαπημένη του ομάδα! (vid)

bet365

Ο Σεσκ Φάμπρεγας μάλλον έκανε λάθος που έβαλε την κορούλα του να πει στον κόσμο την αγαπημένη του ομάδα μέσω Instagram και ... έτρεχε να τα μαζέψει για να μην δυσαρεστήσει τους φίλους των υπόλοιπων ομάδων στις οποίες έπαιξε!

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Από... μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λέει ο θυμόσοφος λαός και κάπως έτσι φαίνεται ότι συνέβη και με τον Σεσκ Φάμπρεγας...

«Τσέλσι...» απάντησε η μικρούλα κόρη του στο live video στο Instagram όταν της είπε: «Ο μπαμπάς σου έχει πει ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα».

Αμέσως δέχθηκε μηνύματα λατρείας από τους οπαδούς των «μπλε», αλλά αντέδρασαν αυτοί των Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα να χρειαστεί ν' αναφέρει ο Ισπανός χαφ:

«Στην Άρσεναλ ήταν αγέννητη, στη Μπαρτσελόνα ήταν μόλις 1 έτους και έζησε περισσότερο στο Λονδίνο και την Τσέλσι. Οπότε ήταν μάλλον εύκολη απάντηση γιατί τη ντύναμε και με τη μπλε φανέλα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όπου κι αν έπαιξα ήμουν χαρούμενος...».

Ο Φάμπρεγας, υπενθυμίζεται πως έχει κάνει το κορυφαίο Tik-Tok βίντεο εν μέσω καραντίνας, με τα... μπινελίκια στην καλημέρα προς τους γείτονές του στο Μονακό.

Day 4 of isolation and people are getting really tense up here... #CoronaVirus #YoMeQuedoEnCasa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cesc Fàbregas (@cescf4bregas) στις

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα