Κορονοϊός: Premier League ούτε τον Μάιο και δωρεά 20 εκατ. λιρών!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Premier League ούτε τον Μάιο και δωρεά 20 εκατ. λιρών!

bet365

H Premier League τόνισε πως θα επιστρέψει μόνο όταν οι συνθήκες είναι ιδανικές, έκανε τεράστια δωρεά στο Σύστημα Υγείας, ενώ θα στηρίξει οικονομικά και τις μικρές κατηγορίες.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Οι 20 ομάδες της Premier League μαζί με τους ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής αποφάσισαν έπειτα τη σημερινή τηλεδιάσκεψη να μην επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα. Το πρωτάθλημα είναι απίθανο να συνεχιστεί τον Μάιο και η επιστροφή των ομάδων θα γίνει μόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και πάντα σύμφωνα με τις κυβερνητικές συμβουλές. Παράλληλα, οι σύλλογοι αποφάσισαν να προσφέρουν 20 εκατ. λίρες στο Σύστημα Υγείας, σε κοινότητες που ζουν τον εφιάλτη του κορονοϊού, αλλά και σε ευάλωτες ομάδες. Επίσης, θα χορηγηθούν 125 εκατ. λίρες στη League One, στη League Two, αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες, όπου τα πρωταθλήματα διακόπηκαν επ' αόριστον.

Στο άλλο σημαντικό θέμα της ατζέντας τους, οι σύλλογοι της Premier League έχουν δώσει ήδη την οδηγία προς τους ποδοσφαιριστές να δεχθούν μείωση 30% και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αποτέλεσμα, ακόμη κι αν η Ένωση Παικτών έδειξε αντίθετη στην πρωτοβουλία. Το παράδειγμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, που προχώρησε ήδη σε περικοπές ενδέχεται να κάμψει τις πιέσεις των μελών της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα