Κορονοϊός: Σκέφτονται την... Κίνα στην Premier League

Gazzetta team
Κορονοϊός: Σκέφτονται την... Κίνα στην Premier League

bet365

H τηλεδιάσκεψη των 20 συλλόγων το απόγευμα της Παρασκευής θα κρίνει πολλά για το φετινό μέλλον της Premier League, ενώ στις... προτάσεις έχει πέσει και η Κίνα.

Τα στελέχη της Premier φοβούνται περισσότερο από ποτέ ότι δεν θα έχουν εναλλακτικές και διέξοδο να στραφούν για να σωθεί η τρέχουσα σεζόν! H τηλεδιάσκεψη των 20 συλλόγων το απόγευμα της Παρασκευής θα κρίνει πολλά. Η πλειοψηφία των ομάδων εξακολουθούν να θέλουν να παίξουν το υπόλοιπο της σεζόν, όπως είχε προκύψει από προηγούμενη συνάντηση. Η Premier πρόκειται να χάσει ένα ποσό 762 εκατομμυρίων σε τηλεοπτικά έσοδα εάν δεν τελειώσει η τρέχουσα περίοδος. Μία ιδέα - πρόταση είναι οι πάροχοι να συνεχίσουν να έχουν τα δικαιώματα και μετά την επάνοδο του ποδοσφαίρου αλλά και να επιτρέπεται να καλύπτονται ζωντανά οι προπονήσεις. Η Premier είδε το BeIn Sports και το Canal Plus να αναστέλλουν τις πληρωμές στις δύο πρώτες κατηγορίες στην Γαλλία μέχρι να επανέλθει η ποδοσφαιρική δράση. Τώρα οι ομάδες της Premier ψάχνουν απεγνωσμένα ιδέες και λύσεις για να τελειώσει στο γήπεδο η σεζόν. Ιδέες όπως μία πρόταση που έπεσε για να γίνουν οι αγώνες εκτός Αγγλίας. Mάλιστα, όπως αναφέρει το «athletic» μια από τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι να γίνουν παιχνίδια στην... Κίνα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα