Κορονοϊός: Ο Οντόι νίκησε τον ιό και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας!

Κορονοϊός: Ο Οντόι νίκησε τον ιό και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Οντόι νίκησε τον ιό και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας!

bet365

Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι, άφησε πίσω του τον εφιάλτη του κορονοϊού και μιλά για τα όσα βίωσε, αλλά και για την επανέναρξη της Premier League.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Είχα τον ιό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί, αισθάνομαι καλά, σε φόρμα, έχω πάρει πίσω τον εαυτό μου, είναι όλα καλά. Είχα προσβληθεί πριν τρεις εβδομάδες, όταν ένιωσα λίγο ζεστός και σκέφτηκα ότι αυτό είναι λίγο ασυνήθιστο, γιατί νιώθω τόσο ζεστός;

Την επόμενη μέρα ήμουν καλά, αλλά προφανώς δεν ήταν. Αισθάνθηκα πως δεν ήταν πραγματικά τόσο άσχημα τα συμπτώματα και είπα μέσα μου ‘Νιώθω καλά, αισθάνομαι καλύτερα ‘.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και δεν ήξερα ότι αυτός ο ιός θα επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους. Ο καθένας πρέπει να είναι προσεκτικός και να κρίνει τα πράγματα πώς πηγαίνουν και ελπίζω ότι ο κορονοϊός να εξαφανιστεί σύντομα και όλα θα γίνουν και πάλι φυσιολογικά», τόνισε ο Χάντσον Οντόι μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι.

«Θέλω το ποδόσφαιρο να επιστρέψει όσο συντομότερα γίνεται, αλλά όσο η πανδημία εξαπλώνεται, πρέπει πρώτα όλοι να μείνουν σπίτι τους και να είναι καλά. Θέλουμε να παίξουμε, αλλά θέλουμε πρώτα οι φίλαθλοι να είναι ασφαλείς» κατέληξε ο παίκτης των Μπλε αναφορικά με την επανέναρξη της Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα