Πέδρο: «Στην Αγγλία επικρατεί ένα χάος, μου λείπει η οικογένεια μου»

Gazzetta team
Πέδρο: «Στην Αγγλία επικρατεί ένα χάος, μου λείπει η οικογένεια μου»

bet365

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Πέδρο σχετικά με την κατάσταση της οικογένειας του στην Ισπανία, εξαιτίας του κορονοϊού, τονίζοντας παράλληλα πως η Αγγλία δεν έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού.

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, έχει παραμείνει στην Αγγλία και συγκεκριμένα κλεισμένος στο σπίτι ώστε να προφυλαχθεί από την πανδημία.

Ωστόσο, η οικογένεια του 32χρονου Πέδρο βρίσκεται στην Ισπανία και ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του.

«Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση. Μια κρίσιμη κατάσταση. Υπήρξαν πολλά κρούσματα, ειδικά στη Μαδρίτη και την Καταλονία, αλλά πλέον τώρα ο ιός έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ισπανία.

Η οικογένεια μου βρίσκεται κλεισμένη κι αυτή στο σπίτι προσπαθώντας να προφυλαχθεί. Είναι επίσης και μία οικονομική κρίση, αλλά τα χρήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό απ' 'ολα είναι η ζωή.

Η αστυνομία και ο στρατός είναι στους δρόμους στην Ισπανία. Στην Αγγλία επικρατεί χάος, εξαιτίας της πανδημίας.

Είναι δύσκολο να μην μπορείς να δεις τα παιδιά σου και τους γονείς σου. Είναι δύσκολες στιγμές για όλους μας.Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο.

Φυσικά και θα ήθελα να είμαι εκεί μαζί τους, αλλά για λόγους υγείας δεν μου επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Πρέπει να το ξεπεράσουμε από εδώ».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα