Κορονοϊός: Σχέδιο για Premier League πρωτάθλημα – εξπρές κεκλεισμένων των θυρών!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Σχέδιο για Premier League πρωτάθλημα – εξπρές κεκλεισμένων των θυρών!

bet365

Η Premier League και η αγγλική ομοσπονδία σχεδιάζουν να επαναρχίσει το πρωτάθλημα τον Ιούλιο και, σε διάστημα τεσσάρων έως έξι εβδομάδων, να ολοκληρωθεί με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Η αγγλική ομοσπονδία, η Premier League και η EFL (English Football League) σχεδιάζουν να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν με αγώνες που θα επαναρχίσουν τον Ιούλιο, θα διαρκέσουν τέσσερις με έξι εβδομάδες και θα διεξαχθούν ΜΟΝΟ κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Football London», προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, ώστε η οικονομική απώλεια να μην είναι (πολύ) μεγαλύτερη απ' ότι ήδη είναι.

Το Σάββατο (28/3), οι τρεις ποδοσφαιρικές Αρχές συζήτησαν με την κυβέρνηση μέσω τηλεδιάσκεψης και κατέληξαν σε πρωτάθλημα – εξπρές που θα ολοκληρωθεί σε ενάμισι μήνα, με τους αγώνες να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό, βεβαίως, με την βασική προϋπόθεση η κατάσταση στην Μεγάλη Βρετανία από την εξάπλωση του ιού Covid-19 να μην γίνει πολύ χειρότερη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα