Η Αρσεναλ άλλαξε την ονομασία της λόγω της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος (pic)

Η Αρσεναλ άλλαξε την ονομασία της λόγω της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος (pic)

Gazzetta team
Η Αρσεναλ άλλαξε την ονομασία της λόγω της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος (pic)

bet365

Με το αγγλικό ποδόσφαιρο να αναστέλλεται τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου λόγω της πανδημίας Covid-19, η Αρσεναλ αποφάσισε να παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο οποίο δείχνει την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2003-04.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το απόγευμα της Παρασκευής οι «κανονιέρηδες» πρόβαλλαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους την ταινία «Invincibles». Με δεδομένο ότι ο κόσμος παραμένει κλεισμένος στα σπίτια του ήταν μια καλή ευκαιρία για την Αρσεναλ να υπενθυμίσει στον κόσμο το σπουδαίο αυτό επίτευγμα.

Κατά τη διάρκεια προβολής του ντοκιμαντέρ η Αρσεναλ άλλαξε το όνομα της στο Twitter για μερικές ώρες. Συγκεκριμένα μετατράπηκε σε «Arsena» με τους φίλους της ομάδας να αναρωτιούνται γιατί εξαφανίστηκε το γράμμα «L».

Ωστόσο, ένας οπαδός των «κανονιέρηδων» κατάλαβε τη συγκεκριμένη κίνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εκείνη τη σεζόν η ομάδα δεν ηττήθηκε σε κανένα ματς γι' αυτό και δεν υπάρχει το γράμμα «L» (Lose) στην ονομασία μας».

Εκείνη τη σεζόν η Αρσεναλ είχε νικήσει τα 28 από τα 36 παιχνίδια στην Premier League, ενώ είχε και 11 ισοπαλίες. Ο Τιε​ρί Ανρί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής έχοντας σκοράρει 30 γκολ.

Φέτος η Λίβερπουλ έφτασε τόσο κοντά για να πετύχει κάτι αντίστοιχο, αλλά η ήττα από την Γουότφορντ με 3-0 δεν της το επέτρεψε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα