Αρτέτα για κορονοϊό: «Όταν έμαθα για τον Μαρινάκη, αισθάνθηκα ότι είμαι θετικός»

Gazzetta team
Αρτέτα για κορονοϊό: «Όταν έμαθα για τον Μαρινάκη, αισθάνθηκα ότι είμαι θετικός»

bet365

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για πρώτη φορά στην Αγγλία μετά την θετική του διάγνωση στον κορονοϊό και δήλωσε ότι διαισθάνθηκε πως έχει κολλήσει από τη στιγμή που έμαθε πως είχε προσβληθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μετά το απαραίτητο διάστημα καραντίνας κι έχοντας αναρρώσει από τον κορονοϊό, ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για πρώτη φορά εκτός social media και μοιράστηκε τις πρώτες του εμπειρίες για τις ξεχωριστές μέρες που βίωσε.

Ο προπονητής της Άρσεναλ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των Κανονιέρηδων και άσκησε ιδιαίτερη μνεία στον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η είδηση της θετικής του διάγνωσης τον θορύβησε, προτού επιβεβαιωθεί ότι κόλλησε κι εκείνος τον ιό Covid-19.

«Αισθάνομαι πλήρως υγιής πλέον. Είναι αλήθεια ότι άρχισα να έχω συμπτώματα όταν μας τηλεφώνησαν από την ομάδα για να μας ενημερώσουν ότι πιθανόν να έχουμε εκτεθεί στον ιό λόγω του προέδρου του Ολυμπιακού. Κι εκείνη τη στιγμή, δεν ξέρω, αισθάνθηκα κάτι μέσα μου, ότι είχα κολλήσει κι εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βάσκος coach και συνέχισε αναφορικά με το πώς βίωσε ο ίδιος τον ιό:

«Σε ό,τι έχει να κάνει με συμπτώματα, ήταν νορμάλ σε μένα. Οι πρώτες τρεις-τέσσερις μέρες ήταν κάπως δύσκολες, με υψηλό πυρετό, ξερό βήχα και μικρούς πόνους στο στήθος. Μέχρι εκεί όμως».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα