Κορονοϊός: Γλύκανε τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ της Σάντερλαντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κορονοϊός: Γλύκανε τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ της Σάντερλαντ!

bet365

Αν και δεν ήταν στο πλάνο ένας τρίτος κύκλος, ίσως μετά από τον κορονοϊό και τον τρόπο που επηρέασε το ποδόσφαιρο, να υπάρξει και συνέχεια του ντοκιμαντέρ Sunderland 'till I die!

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *

Η εκπληκτική σειρά για τις «μαυρόγατες» στο Netflix, αφού πρώτα εξιστόρησε τα δεινά που πέρασε η ομάδα με τον διαδοχικό υποβιβασμό από την Championship στη LeagueOne, θα υπενθυμίσει στους οπαδούς του κλαμπ όσα βίωσαν στην τρίτη κατά σειρά κατηγορία και την αποτυχία ανόδου την τελευταία στιγμή.

Επειδή το δράμα πάντα τραβάει και αποκαλύπτει πολλές πτυχές προσωπικοτήτων και εξελίξεων στη λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού κλαμπ, ο κορονοϊός ήρθε να «γεννήσει» την ιδέα ενός τρίτου κύκλου!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, αν και κάτι τέτοιο δεν ήταν αρχικά στα πλάνα των παραγωγών του ντοκιμαντέρ, ο Covid-19 τους έκανε ν' αναθεωρήσουν και να σκεφτούν το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου στον οποίο θ' αποτυπώνονται όλα όσα έγιναν με τον ιο και την αναβολή του ποδοσφαίρου...

Δείτε εδώ το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου (κυκλοφορεί την 1η Απρίλη στο Netflix) και διαβάστε εδώ το review του πρώτου κύκλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα