Θέλει να φέρει τον Χάαλαντ στην Τότεναμ ο Μουρίνιο

Gazzetta team
Θέλει να φέρει τον Χάαλαντ στην Τότεναμ ο Μουρίνιο

bet365

Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» θέλει να κάνει η Τότεναμ το καλοκαίρι, αποκτώντας τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, Ερλιγνκ Χάαλαντ. Ο στράικερ των Βεστφαλών αποτελεί διακαή πόθο του Ζοσέ Μουρίνιο και θέλει να τον φέρει στο Νησί.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Εκανε την Ευρώπη να παραμιλάει με τα κατορθώματα του. Διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του και έχει σκοράρει 12 γκολ σε 11 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Η μεταγραφή του στη Γερμανία και στη Ντόρτμουντ ήταν το μεγάλο σκαλοπάτι στην ποδοσφαιρική πορεία του Χάαλαντ. Πρόκειται για παιδί θαύμα καθώς σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο και μάλιστα ακατάπαυστα.

Τα φετινά του νούμερα δεν έχουν αφήσει αδιάφορες μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης.

Οπως η Τότεναμ, η οποία σύμφωνα με την «donbalon.com», έχει βάλει στο στόχαστρο τον Νορβηγό στράικερ για το προσεχές καλοκαίρι.

Βέβαια η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με μικρό ποσό, καθώς γνωρίζει το ενδιαφέρον ήδη αρκετών ομάδων για τον Χαάλαντ.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί διακαή πόθο του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς πιστεύει πως είναι ο εκλεκτός ο οποίος μπορεί να στελεχώσει την επιθετική γραμμή των «σπιρουνιών», έχοντας στο ρόστερ και τον Χάρι Κέιν.

Το καλοκαίρι πάντως αναμένεται να είναι καυτό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα