Ιγκάλο: «Ο μεγαλύτερος μας αγώνας τώρα είναι να παραμείνουμε ζωντανοί»

Ιγκάλο: «Ο μεγαλύτερος μας αγώνας τώρα είναι να παραμείνουμε ζωντανοί»

Gazzetta team
Ιγκάλο: «Ο μεγαλύτερος μας αγώνας τώρα είναι να παραμείνουμε ζωντανοί»

bet365

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Οντιόν Ιγκάλο δήλωσε πως προτεραιότητα όλων είναι η μάχη ενάντια του κορονοϊού και πως το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Η Premier League, μετά από νέες αποφάσεις, αναβλήθηκε τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.

Ο έμπειρος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» φρόντισε από την πλευρά του να καθησυχάσει τους φίλους του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, τονίζοντας πως η ανθρώπινη ζωή μετράει αυτή τη στιγμή και όχι οι αγωνιστικές δραστηριότητες.

«Φυσικά και θα μου λείψει το ποδόσφαιρο, όπως και στους υπόλοιπους παίκτες και στους οπαδούς. Αλλά η ζωή μετράει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να μείνουμε ασφαλείς και ζωντανοί. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μας αγώνας τώρα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα τώρα. Πρέπει να το καταλάβουμε.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει όλες τις χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι σε όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν τον Covid-19 και στις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Αλλά γνωρίζω πως όλοι μαζί θα νικήσουμε τον ιό και θα είμαστε ενωμένοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα