Η Λέστερ θυμήθηκε Ζαγοράκη και τον τίτλο του League Cup με νέο ντοκιμαντέρ (vid)

Gazzetta team
Η Λέστερ θυμήθηκε Ζαγοράκη και τον τίτλο του League Cup με νέο ντοκιμαντέρ (vid)

bet365

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του League Cup, η Λέστερ έφτιαξε ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα, με την τότε Αλεπού, τον Θοδωρή Ζαγοράκη μεταξύ άλλων να αφηγείται ανέκδοτες ιστορίες από την επιτυχημένη πορεία.

Μέχρι να ολοκληρώσει την σπουδαιότερη έκπληξη στην ιστορία της Premier League, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016, η Λέστερ είχε να θυμάται ως μακρινή ανάμνηση την τελευταία της σημαντική επιτυχία. Τον τελευταίο τίτλο που κατέκτησε.

Ήταν η κατάκτηση του Λιγκ Καπ το 2000, αυτό που δεν είχε καταφέρει την προηγούμενη χρονιά, όποτε και έμεινε φιναλίστ στη σκιά της Τότεναμ (1-0).

Το μιλένιουμ, όμως, μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για τις Αλεπούδες, που επικράτησαν στον τελικό της Τρανμίρ με 2-1 και πανηγύρισαν το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας τους και δεύτερο μέσα στην τετραετία 1996-2000.

Είκοσι χρόνια μετά, οι άνθρωποι της Λέστερ θέλησαν να στείλουν την επιτυχημένη τους πορεία στην… αιωνιότητα, δημιουργώντας ένα ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα με ελληνικό χρώμα.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μέλος της ομάδας την περίοδο 1997-2000 αφηγείται ανέκδοτες ιστορίες της πορείας ως τον τελικό, που βρέθηκε στην αποστολή χωρίς να αγωνιστεί.

Το ντοκιμαντέρ μπορείτε να το δείτε εδώ, με την προϋπόθεση ότι έχετε εγγραφεί δωρεάν στο site της Λέστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα