Φαν Ντάικ: «Καλό θα ήταν να κλείσουμε το στόμα των άλλων οπαδών»!

Φαν Ντάικ: «Καλό θα ήταν να κλείσουμε το στόμα των άλλων οπαδών»!

Κώστας Ζάλιαρης
Φαν Ντάικ: «Καλό θα ήταν να κλείσουμε το στόμα των άλλων οπαδών»!

bet365

Ο Βέρτζιν Φαν Ντάικ δεν ασχολείται με τα σενάρια που θέλουν τη Λίβερπουλ να μην παίρνει τον τίτλο της φετινής Premier League ή να πανηγυρίζει κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο, τόνισε πως θα ήθελε πολύ να... κλείσει το στόμα των αντίπαλων οπαδών για όσα έχουν αρχίσει να λένε.

Οι «κόκκινοι» έπειτα από 30 χρόνια ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαιρικού θρόνου και ξαφνικά... στοπ.

Ο κορονοϊός απειλεί την ανθρωπότητα, όλος ο κόσμος οχυρώνεται στο σπίτι του και το ποδόσφαιρο μπήκε σε δεύτερη μοίρα.

Τα σενάρια για τον τρόπο και τον χρόνο της συνέχισης ή όχι των πρωταθλημάτων έχουν φουντώσει, με τον Φαν Ντάικ να έχει ακούσει όσα λέγονται και να δίνει την απάντησή του στην καζούρα που δέχεται η Λίβερπουλ...

«Έχω ακούσει όσα λέγονται και οι αντίπαλοι οπαδοί ασχολούνται μαζί μας γιατί έχει περάσει καιρός από την προηγούμενη φορά που η Λίβερπουλ πήρε το πρωτάθλημα. Όλοι έχουν την άποψή τους αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί και δεν με επηρεάζει η κουβέντα που γίνεται για το πρωτάθλημα με αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Δεν με ενοχλούν όσα λένε οι αντίπαλοι οπαδοί αλλά θα ήταν πολύ καλό να τους κλείσουμε το στόμα...» είπε ο Ολλανδός στόπερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα