Νότιγχαμ Φόρεστ: Αρνητικές για κοροναϊό οι εξετάσεις παικτών και προσωπικού

Νότιγχαμ Φόρεστ: Αρνητικές για κοροναϊό οι εξετάσεις παικτών και προσωπικού

Gazzetta team
Νότιγχαμ Φόρεστ: Αρνητικές για κοροναϊό οι εξετάσεις παικτών και προσωπικού

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωση της αναφέρει πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και το προσωπικό του συλλόγου είναι αρνητικές για κοροναϊό.

Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μ.: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Από την στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε πως θα προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις για όλα τα μέλη του συλλόγου (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, προσωπικό).

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν και είναι αρνητικά όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώνει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κοροναϊό και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Από την στιγμή που ενημερωθήκαμε πως ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ευάγγελος Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός στον ιό, ο σύλλογος πήρε άμεσα μέτρα με αποτέλεσμα να υποβληθούν σε τεστ για ολόκληρη την πρώτη ομάδα, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό που ήρθαν σε επαφή με τον κ. Μαρινάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να βρίσκεται σε στενή επαφή με τα αρμόδια όργανα και τις ποδοσφαιρικές αρχές για να διασφαλιστεί ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα»., αναφέρει η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα