Sky Sports: «Χειραψία με Μαρινάκη παίκτης της Άρσεναλ» (vid)

Sky Sports: «Χειραψία με Μαρινάκη παίκτης της Άρσεναλ» (vid)

bet365

Το Sky Sports υποστηρίζει πως παίκτης της Άρσεναλ ήρθε σε απευθείας επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τονίζεται πως από την Παρασκευή (13/3) άπαντες θα μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μ.: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό, δεν σήμανε συναγερμό μόνο στο Λιμάνι και στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο διοικητικός ηγέτης των δύο συλλόγων, ήταν «παρών» στο Emirates, όπου πανηγύρισε την επική πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Europa League.

Η παρουσία του στο γήπεδο των Λονδρέζων έφερε την αναβολή του ματς της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός ότι από τους «κανονιέρηδες» υπήρξε η ενημέρωση ότι «κανείς δεν έδειξε συμπτώματα κοροναϊού μετά τον Μαρινάκη».

Η Premier League, εξήγησε πως «ο κ. Μαρινάκης συναντήθηκε με ανθρώπους της Άρσεναλ και ο αγώνας με Σίτι έπρεπε να αναβληθεί».

Μάλιστα, από το Sky Sports δίνουν νέα διάσταση στο θέμα τονίζοντας ότι ένας παίκτης είχε χειραψία με τον γνωστό εφοπλιστή και ως εκ τούτου, στην ομάδα μπορούν άπαντες να επιστρέψουν στη δουλειά από την ερχόμενη Παρασκευή (13/3), εφόσον φυσικά δεν παρουσιάσει κανείς τους κάποιο από τα συμπτώματα.

Τονίζουμε ότι η Άρσεναλ, στην ανακοίνωσή της τονίζει πως οι παίκτες και τέσσερα μέλη του προπονητικού τιμ που κάθισαν κοντά στον κύριο Μαρινάκη παραμένουν σπίτι τους όλο αυτό το διάστημα, όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο υγιεινής. Ωστόσο, τόσο καιρό δεν ήταν γνωστό πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει προσβληθεί από τον ιό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα