Γκίλμορ - Τσέλσι: Ντεμπούτο στην Premier και... MVP (pic)

Gazzetta team
Γκίλμορ - Τσέλσι: Ντεμπούτο στην Premier και... MVP (pic)

bet365

Ντεμπούτο ως βασικός στα 18, εμφάνιση βετεράνου και αναμενόμενα το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη κατέληξε στον εκπληκτικό Μπίλι Γκίλμορ, ο οποίος σαγήνευσε ξανά στη νίκη της Τσέλσι επί της Έβερτον (4-0).

Όταν ο Φρανκ Λάμπαρτν τηρούσε την υπόσχεση του και τον συμπεριλάμβανε μόνιμα στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι, η επιτυχία έμοιαζε σίγουρη. Ο Μπίλι Γκίλμουρ έκανε το μεγάλο βήμα σε εφηβική ακόμα ηλικία, αλλά μετά από μόλις δύο εμφανίσεις πείθει όλο και περισσότερο για τη σπάνια ποδοσφαιρική του αξία.

Μετά την μεστή του εμφάνιση στο Κύπελλο επί της Λίβερπουλ, εντυπωσίασε ξανά με το απέριττο στυλ και τη μαεστρική του στόφα κόντρα στην Έβερτον, με την απόδοση του να πιστοποιείται επίσημα.

Σε ηλικία μόλις 18 χρονών και 271 ημερών, ο Σκωτσέζος χαφ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στην Premier League και αναδείχθηκε πολυτιμότερος του ματς στη νίκη της Τσέλσι (4-0), με απολογισμό που τα... λέει όλα: 92,5% εύστοχες πάσες (74/80), 2ος σε επαφές (91), για το δεύτερο βραβείο MVP μέσα σε μια εβδομάδα, την πρώτη γεμάτη της επαγγελματικής καριέρας του. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή, όπως όλα δείχνουν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα