Σαλάχ - Λίβερπουλ: Ξεπέρασε Σουάρες, «έπιασε» το ρεκόρ του Όουεν (vids)

Gazzetta team
Σαλάχ - Λίβερπουλ: Ξεπέρασε Σουάρες, «έπιασε» το ρεκόρ του Όουεν (vids)

bet365

Σπάει κάθε ρεκόρ στη Λίβερπουλ ο Μο Σαλάχ, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μπόρνμουθ έφτασε τα 70 στην Premier League, ξεπέρασε τον Σουάρες στην 4η θέση του συλλόγου και με το 20ο του φετινό γκολ ισοφάρισε «άπιαστη» επίδοση του Όουεν.

Η τριετία που περνά ο Σαλάχ στο Λίβερπουλ κυλά γεμάτη ορόσημα. Ο Αιγύπτιος σταρ έπιασε ακόμη δύο, στο ματς κόντρα στη Μπόρνμουθ, τηρώντας ουσιαστικά τα στάνταρ που έχει θέσει από την πρώτη του χρονιά στο κλαμπ.

Με το γκολ ισοφάρισης που σημείωσε στο 25', ξεπέρασε τον Λουίς Σουάρες με 70 συνολικά γκολ στην Premier League μετά από 100 εμφανίσεις (το κατάφερε με 10 λιγότερα ματς) κι έφτασε τα 20 σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, επίδοση που πραγματοποιεί για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Τελευταίος παίκτης που κατάφερε κάτι τέτοιο με τη φανέλα των Reds ήταν ο Μάικλ Όουεν, στο διάστημα 2000-2003, ο οποίος είναι και ο επόμενος που κυνηγά ο 4ος πλέον Σαλάχ στη λίστα των all-time σκόρερς της ομάδας, πάντα σε ό,τι αφορά την Premier (118).

Αναλυτικά οι πρώτοι πέντε σκόρερ της Λίβερπουλ:

1. Ρόμπι Φάουλερ (128)

2. Στίβεν Τζέραρντ (121)

3. Μάικλ Όουεν (118)

4. Μο Σαλάχ (70)

5. Λουίς Σουάρες (69)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα