Μπέργκαμπ - Άρσεναλ: Η αλησμόνητη ντρίμπλα στον Νταμπίζα 18 χρόνια πριν

Gazzetta team
Μπέργκαμπ - Άρσεναλ: Η αλησμόνητη ντρίμπλα στον Νταμπίζα 18 χρόνια πριν

bet365

Πέρασαν 18 χρόνια από όταν ο αέρινος Ντένις Μπέργκαμπ και η φαντασμαγορική του ντρίμπλα έκαναν τον Νίκο Νταμπίζα... ένα με την ποδοσφαιρική αιωνιότητα.

Ήταν 2 Μαρτίου του 2002, όταν η Άρσεναλ επισκεπτόταν την Νιουκάστλ στο «St.James Park» και το κοινό έτυχε να παρακολουθήσει ένα ανεπανάληπτο θέαμα.

Μια ντρίμπλα που ανακάλυψε ο Ντένις Μπέργκαμπ, την εφάρμοσε με απαράμιλλη ποιότητα και την κράτησε με... copyright μέχρι και σήμερα.

Σε ρόλο... δευτεραγωνιστή, δίχως θετικό ή αρνητικό πρόσημο να τον συνοδεύει, ήταν κι ο δικός μας Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να ακολουθήσει την πορεία του σώματός του, χάνοντας τον Ολλανδό στην αντίθετη κατεύθυνση.

Η περίφημη «ο Μπέργκαμπ από αριστερά, ο Νταμπίζας από δεξιά» σκηνή μένει ανεξίτηλη στις κορυφαίες ατομικές ενέργειες μετά από 18 ολόκληρα χρόνια και ο Έλληνας πρώην στόπερ μια για πάντα στο πάνθεον των απίθανων ποδοσφαιρικών highlights.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα