Μάντσεστερ Σίτι: Πρώην υπάλληλος χάκαρε τον Πεπ και ήξερε τα πάντα!

Μάντσεστερ Σίτι: Πρώην υπάλληλος χάκαρε τον Πεπ και ήξερε τα πάντα!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Πρώην υπάλληλος χάκαρε τον Πεπ και ήξερε τα πάντα!

bet365

Ως το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο χαρακτήρισε στις Αρχές μετά τη σύλληψή του ο άνθρωπος που χάκαρε... τα πάντα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα όταν εργαζόταν στο Etihad το 2017! Ήθελε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στους «πολίτες» ο Καταλανός, ήξερε τηλέφωνα και απόρρητα στοιχεία ο χάκερ...

Άρσεναλ - Ολυμπιακός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως αναφέρει η Sun και βάσει της κατάθεσης του ανθρώπου που εργάστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι το 2017 στη Μάντσεστερ Σίτι, τα πάντα έγιναν σε... δυο ημέρες!

«Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου» τόνισε στους ανθρώπους του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο κατάφερνε να μπει στα αρχεία του Γκουαρδιόλα στο κινητό του και να εξασφαλίσει τηλέφωνα και στοιχεία όλων των προπονητών και των παικτών.

Μεταξύ άλλων είδε ότι ο Πεπ ήθελε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αλλά και τον Ματάις Ντε Λιχτ!

Τις προσωπικές πληροφορίες των προπονητών και των παικτών (αριθμούς κινητών τηλεφώνων κ.α.) ο χάκερ προσπάθησε να τις... πουλήσει. Κάποια εξ αυτών έναντι μέχρι και 100.000 λιρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα