Premier League: Ανακοίνωσε Hall of Fame!

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Ανακοίνωσε Hall of Fame!

bet365

Ως την ύψιστη τιμή που μπορεί να λάβει ένας ποδοσφαιριστής από τη Λίγκα χαρακτήρισε η Premier League το Hall of Fame, τη δημιουργία του οποίου ανακοίνωσε το κορυφαίο πρωτάθλημα!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Premier κάνει το επόμενο βήμα σε ό,τι αφορά τη λάμψη και τον αντίκτυπό της και αποφάσισε να δημιουργήσει Hall of Fame, στο οποίο σταδιακά θα μπαίνουν ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στα αγγλικά γήπεδα.

Οι δυο πρώτοι της λίστας αλλά και η πρώτη φουρνιά των υποψήφιων θα ανακοινωθεί στις 19 του Μάρτη και όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας αρχής: «Θα πρόκειται για την υψηλότερη τιμή που θα μπορεί να λάβει ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από το πρωτάθλημα».

Το κριτήριο για την είσοδο στο Hall of Fame θα είναι μονάχα όσα κατάφερε ο κάθε παίκτης στην Premier League ανεξαρτήτως αν είχε «φτιάξει» το όνομά του πριν μετακομίσει στην Αγγλία, ενώ, θα υπάρχει δικαίωμα ψήφου και από τους οπαδούς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα