Μάντσεστερ Σίτι: «Είναι όλα ψέματα, έχουν ελεγχθεί τα πάντα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: «Είναι όλα ψέματα, έχουν ελεγχθεί τα πάντα»!

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι βροντοφωνάζει πως έχει υποστεί αδικία η οποία είναι βασισμένη σε ψευδή στοιχεία και ψεύτικες κατηγορίες και αυτό θέλησε να τονίσει σε νέα τοποθέτησή του ο εκτελεστικός διευθυντής των «πολιτών», Φεράν Σοριάνο.

Αταλάντα - Βαλένθια: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ συνεχίζουν τον αγώνα τους για τη δικαίωση που ισχυρίζονται ότι ψάχνουν μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω παραβάσεων στους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Όπως ανέφερε ο Σοριάνο στην πιο πρόσφατη αναφορά του: «Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε.

Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο. Είμαστε κερδοφόρος οργανισμός δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, όλα είναι πεντακάθαρα. Μακάρι όλα να τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι...».

Βέβαια για τον Ισπανό παράγοντα των Πολιτών, το πρόβλημα με την εν λόγω απόφαση εις βάρος της ομάδας του είναι ότι δεν βασίζεται σε ρεαλιστικά στοιχεία και γεγονότα, μα είναι περισσότερο προϊόν πολιτικής: «Η δική μας αιτιολόγηση έχει να κάνει με το ότι όλη η απόφαση βασίστηκε πάνω σε κείμενα που προήλθαν από κλεμμένα e-mails και όχι από πραγματικά στοιχεία. Αυτό που εμείς βλέπουμε να συμβαίνει, είναι ότι όλο αυτό το σκηνικό έχει βασιστεί όχι με βάση τη δικαιοσύνη, αλλά πρόκειται περισσότερο για πολιτική».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα