Ντόρτμουντ - Παρί: Ο Μπαπέ επιστρέφει στο γήπεδο που μας... συστήθηκε (vid)

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Παρί: Ο Μπαπέ επιστρέφει στο γήπεδο που μας... συστήθηκε (vid)

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ έγινε φίρμα στα 18 του, όταν υπέταξε την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τρία γκολ σε δύο ματς και την οδήγησε στα ημιτελικά. Πλέον, θέλει να κάνει το ίδιο για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν, στους «16» του Champions League (18/2, 22:00).

Build A Bet στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν, μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία των δύο ομάδων, με τα δύο προηγούμενα μεταξύ τους ματς να έχουν λήξει ισόπαλα την σεζόν 2010/11.

Ωστόσο, αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους Βεστφαλούς δεν είναι η απουσία νίκης κόντρα στους Παριζιάνους, αλλά η επιστροφή του Κιλιάν Μπαπέ στο «Signal Iduna Park».

Ο 21χρονος σταρ έκανε το ξεπέταγμα του στο διεθνές στερέωμα κόντρα στην Μπορούσια, πίσω στη σεζόν 2017/18, όταν με την φανέλα της Μονακό σκόραρε τρία γκολ σε δύο ματς για την πρόκριση των Μονεγάσκων επί των Γερμανών με συνολικό σκορ 6-3.

Πλέον, ο Γάλλος στράικερ κατοικεί στο Παρίσι και επιστρέφει στο γήπεδο που μεγέθυνε για τα καλά το όνομά του και εκκίνησε τον μύθο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα