Άστον Βίλα - Τότεναμ: Ο Αλντερβάιρελντ διέγραψε το αυτογκόλ με... γκολάρα (vid)

Gazzetta team
Άστον Βίλα - Τότεναμ: Ο Αλντερβάιρελντ διέγραψε το αυτογκόλ με... γκολάρα (vid)

bet365

Ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ μετέτρεψε σε προσωπική υπόθεση το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Άστον Βίλα, σκοράροντας και στις δύο εστίες μέσα σε 20 λεπτά, για να επαναφέρει εν τέλει την ισορροπία για την Τότεναμ, με κεραυνό μέσα από την περιοχή.

Μετά από μόλις δέκα λεπτά αγώνα, ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ χρίστηκε αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Σπερς. Η κάκιστη αντίδραση στην παράλληλη σέντρα του Ελ Γκαζί και το άτσαλο του κοντρόλ, είχαν ως αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άκοπα στα δίχτυα του Ούγκο Γιορίς, τσαλακώνοντας από νωρίς το ματς για την ομάδα του Μουρίνιο.

Ωστόσο, οι τύψεις του Βέλγου δεν κράτησαν για πολύ. Και φρόντισε ο ίδιος για αυτό με εντυπωσιακό τρόπο. Μετά από κόντρες στην περιοχή των χωριατών στο 28', ο αμυντικός των Λονδρέζων δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και εκτέλεσε με πλάτη στην εστία, «καρφώνοντας» την μπάλα στο έσω και άνω μέρος των δικτύων του Ρέινα και εξιλεώθηκε με εμφατικό τρόπο, για το 1-1.

Έτσι, ο Αλντερβάιρελντ έγινε ο τρίτος παίκτης των Σπερς που σκοράρουν υπέρ και κατά της ομάδας τους στο ίδιο ματς, μετά τον Γκάρεθ Μπέιλ το 2012 κόντρα στην Λίβερπουλ και τον Άρμστρονγκ το 2000 απέναντι στην Άρσεναλ. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει σε ένα ημίχρονο στην Premier League, μετά τον Φάμπιαν Ντελφ το 2014, που κατά σύμπτωση ήταν τότε παίκτης της Άστον Βίλα.

Δείτε τις φάσεις:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα