Κλοπ: «Τόσο τρελό το +25 που... δεν το καταλαβαίνω»! (vid)

Κλοπ: «Τόσο τρελό το +25 που... δεν το καταλαβαίνω»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Τόσο τρελό το +25 που... δεν το καταλαβαίνω»! (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ για πρώτη φορά μίλησε τόσο άνετα για την τεράστια απόσταση που έχει η Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, λέγοντας μάλιστα πως ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το κατανοήσει πλήρως και να καταλάβει πόσο σπουδαίο επίτευγμα είναι το +25.

Λάτσιο - Ίντερ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ απέχουν πλέον 5 νίκες από τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στην Αγγλία, για το πρώτο τους πρωτάθλημα από καταβολής Premier League και το πρώτο γενικότερα τα τελευταία 30 χρόνια!

Μετά το και 1-0 επί της Νόριτς στο «Carrow Road» και με δεδομένο ότι η Σίτι δεν έχει παίξει το δικό της ματς μετά το χειμερινό διάλειμμα, η Λίβερπουλ έχει φτάσει στο +25 στην κορυφή και ο Κλοπ είπε:

«Είναι τόσο τρελό που... δεν το καταλαβαίνω. Είναι εκπληκτικό. Δεν μου έχει ξανατύχει, δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει... Εμείς απλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Σκεφτείτε ότι όταν μπαίνω στ' αποδυτήρια μετά τα παιχνίδια, πρώτα αναλύω με τα παιδιά για 2-3 λεπτά το ματς και μετά θυμάμαι ότι νικήσαμε και τους απονέμω τα εύσημα» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα