Ο Θεμπάγιος απέρριψε την Λίβερπουλ λόγω Έμερι και... αγωνιστικού στυλ

Gazzetta team
Ο Θεμπάγιος απέρριψε την Λίβερπουλ λόγω Έμερι και... αγωνιστικού στυλ

bet365

Συνειδητοποιημένος για την προτίμηση της Άρσεναλ έναντι της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Ντάνι Θεμπάγιος, ο οποίος επικαλέστηκε τον Ουνάι Έμερι και το αγωνιστικό του στυλ ως παράγοντες της επιλογής του.

Οποιοσδήποτε μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι πρέπει να αισθάνεται μουδιασμένος, βλέποντας τους Reds να κυριαρχούν στην Premier League και να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη.

Για τον Ντάνι Θεμπάγιος, όμως, που φέρεται να άνηκε σε αυτό το κλαμπ παικτών, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν φαίνεται να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.

Ο Ισπανός μέσος επέλεξε την Άρσεναλ για να φύγει δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης και είχε δύο συγκεκριμένους λόγους για την επιλογή του: αφενός το «φλερτ» και τον θαυμασμό του τότε προπονητή των Κανονιέρηδων, Ουνάι Έμερι, αφετέρου τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, που σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα ταίριαζαν στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

«Ήμουν περήφανος που μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ με κυνήγησε, αλλά επέλεξα την Άρσεναλ λόγω Ουνάι Έμερι και του πώς με προσέγγισε. Πέρα από το ότι η Άρσεναλ είναι τεράστιο κλαμπ, εκείνος κυριολεκτικά ήρθε μέχρι το σπίτι μου για να μου πει ότι με είχε ερωτευτεί από τα χρόνια μου στην Μπέτις. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν θα ταίριαζα ιδιαίτερα στην Λίβερπουλ. Ο Κλοπ είναι εξαιρετικός προπονητής, αλλά πρέπει να κοιτάς την συνολική φιλοσοφία κάθε ομάδας», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ισπανός χαφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα