Ποτσετίνο: Ξανά στην Αγγλία, μίλησε με τον σύμβουλο του Γούντγουορντ! (vid)

Ποτσετίνο: Ξανά στην Αγγλία, μίλησε με τον σύμβουλο του Γούντγουορντ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ποτσετίνο: Ξανά στην Αγγλία, μίλησε με τον σύμβουλο του Γούντγουορντ! (vid)

bet365

Στο Griffin Park εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιστρέφοντας στην Αγγλία και επιλέγοντας να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μπρέντφορντ με τη Λιντς για το πρωτάθλημα της Championship... Μαζί του ήταν ο Νιλ Άστον, σύμβουλος του αντιπροέδρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ!

Ο Αργεντινός πρώην τεχνικός της Τότεναμ, έχοντας κλείσει με άδοξο τρόπο τον απόλυτα επιτυχημένο κύκλο του στα «σπιρούνια», περιμένει την επόμενη κατάλληλη ευκαιρία για να δουλέψει, δίχως ωστόσο να βιάζεται...

Ναι μεν το βλέμμα του είναι μόνιμα στραμμένο στην Premier League, ωστόσο, οι... κεραίες του είναι ανοιχτές και για το ενδεχόμενο να βρεθεί στη LaLiga.

Το βράδυ της Τρίτης, πάντως, έκανε την επανεμφάνισή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά το ματς της Μπρέντφορντ με τη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα στο Griffin Park...

Μαζί του, ήταν ο σύμβουλος του Εντ Γούτγουορντ, Νιλ Άστον, με την κοινή τους παρουσία να ρίχνει αρκετό λάδι στη φωτιά περί της πιθανής αντικατάστασης του Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα