Μπράιτον - Γουότφορντ 1-1: Ο Μαριάπα πέταξε το τρίποντο (vid)

Gazzetta team
Μπράιτον - Γουότφορντ 1-1: Ο Μαριάπα πέταξε το τρίποντο (vid)

bet365

Η Γουότφορντ είχε στο χέρι της το διπλό στην έδρα της Μπράιτον, αλλά ο Μαριάπα με αυτογκόλ στο 78' περιόρισε τους Ταράνδους στον βαθμό της ισοπαλίας και την προτελευταία θέση.

Η κατάρα των αυτογκόλ έπληξε ξανά την Γουότφορντ. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον απώλεσε την ευκαιρία για διπλό αναρρίχησης πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και το χειρότερο για αυτήν είναι ότι προδόθηκε από δικό της παίκτη.

Οι Τάρανδοι έμειναν στην ισοπαλία κόντρα στην Μπράιτον, παρά το γεγονός ότι κρατούσαν το προβάδισμα τους από το 19', με το τρίτο γκολ του Αμπτουλάγιε Ντουκουρέ στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Αυτό που θα ακολουθούσε έμελλε να είναι πικρό για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν το προβάδισμα από αυτόγκολ του Άντριαν Μαριάπα, ο οποίος με μια άτσαλη προβολή σε επικίνδυνο γύρισμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φόστερ. Ήταν το 6ο αυτογκόλ σε βάρος της Γουότφορντ από την έναρξη της περασμένης σεζόν, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της Premier League.

Έτσι, οι δύο ομάδες διατηρήθηκαν σε απόσταση τριών βαθμών, η Μπράιτον στην 15η θέση με 27 και η Γουότφορντ στην 19 με 24, όσους έχει και η Γουέστ Χαμ, αλλά με ματς λιγότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα