Ο Φρεντ «κάρφωσε» τα προβλήματα στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Ο Φρεντ «κάρφωσε» τα προβλήματα στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Ο Φρεντ «κάρφωσε» τα προβλήματα στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

bet365

Η προβληματική εικόνα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ πηγάζει από το ανάλογο κλίμα στα αποδυτήρια σύμφωνα με τον Φρεντ, ο οποίος έκανε λόγο για έλλειψη ενότητας στις τάξεις των Κόκκινων Διαβόλων.

Η σεζόν κυλά στην γνωστή τα τελευταία χρόνια μετριότητα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για αυτό φαίνεται πώς υπάρχει ξεκάθαρη, πλέον, εξήγηση.

Δεν πρόκειται μόνο για την έλλειψη ποιότητας ή τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά σύμφωνα με τον Φρεντ, η πηγή του κακού είναι η ατμόσφαιρα που (δεν) επικρατεί στα αποδυτήρια.

Ο Βραζιλιάνος χαφ παραχώρησε συνέντευξη σε κανάλι της πατρίδας του στο YouTube και δεν δίστασε να υποδείξει τους χαλαρούς δεσμούς μεταξύ των ποδοσφαριστών της Γιουνάιτεντ, ως την βασική αιτία για το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα του Σόλσκιερ στο χορτάρι.

«Μας λείπουν πολλά αυτήν τη στιγμή. Πρώτα από όλα πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, έχουμε έλλειμμα δημιουργικότητας, ειδικά στην μεσαία γραμμή.

Αλλά πρέπει επίσης να βελτιωθούμε και ως σύνολο, μας λείπει η νοοτροπία του "να είμαστε ενωμένοι". Κάθε αποδυτήρια έχουν το δικό τους θέμα, τα δικά μας πάσχουν από αυτό», ανέφερε αρχικά ο Φρεντ και συμπλήρωσε:

«Η ματαιοδοξία είναι επίσης ζήτημα και πρέπει να το σταματήσουμε και απλά να τρέχουμε στο γήπεδο. Πρέπει να θέσουμε έναν στόχο στο μυαλό μας, να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να βρισκόμαστε στην ίδια μεριά και η αλήθεια είναι ότι κάποιοι παίκτες έχουν διαφορετικούς στόχους, υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που απλά θέλουν να λύνουν μόνοι τους τα προβλήματα κι αυτό είναι λάθος».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα