Οι ομάδες της Premier League ζητούν να... παχύνει η γραμμή του οφσάιντ

Gazzetta team
Οι ομάδες της Premier League ζητούν να... παχύνει η γραμμή του οφσάιντ

bet365

Τον τρόπο για να σταματήσει η γκρίνια σε εξαιρετικά οριακά οφσάιντ μέσω VAR έχουν βρει οι ομάδες της Premier League, που ζητούν το πάχος της γραμμής κατά 10 εκατοστά.

Η περιβόητη γραμμή του οφσάιντ έχει «κάψει» τον εγκέφαλο ουκ ολίγων φιλάθλων και ανθρώπων του ποδοσφαίρου στο Νησί, με τις φάσεις που κρίνονται στην... τρίχα να προβληματίζουν έντονα παίκτες, ποδοσφαιριστές, παράγοντες.

Πλέον, οι ομάδες της Premier League συσπειρώνονται για να αλλάξουν την κατάσταση, προτείνοντας μια ενδεχομένως καθοριστική τροποποίηση.

Συγκεκριμένα, τα αγγλικά κλαμπ έχουν εισηγηθεί το πάχος της γραμμής του οφσάιντ κατά την εξέταση των ριπλέι από το VAR, κατά δέκα εκατοστά, ήτοι... μισό παπούτσι.

Με το σκεπτικό αυτό θέλουν να μειώσουν την υπερβολική συζήτηση και τις ακραίες υποδείξεις που οδηγούν στην ακύρωση γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον διευθυντή της ένωσης διαιτητών, η γραμμή των επιπρόσθετων δέκα εκατοστών θα είχε αποτέλεσμα εννιά από τα 25 ακuρωθέντα γκολ λόγω οφσάιντ στην φετινή Premier να είχαν μετρήσει κανονικά.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη συζήτηση για την εφαρμογή ή μη του μέτρου, αλλά οι σύλλογοι αναμένουν από τον επικεφαλής της ένωσης, Μάικ Ράιλι, να προωθήσει άμεσα το αίτημα, συνεπώς πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα