Μπεργκβάιν: «Είδα την μπάλα να μπαίνει και σχεδόν έκλαψα»

Μπεργκβάιν: «Είδα την μπάλα να μπαίνει και σχεδόν έκλαψα»

Gazzetta team
Μπεργκβάιν: «Είδα την μπάλα να μπαίνει και σχεδόν έκλαψα»

bet365

Ο Ολλανδός επιθετικός δεν θα ξεχάσει ποτέ το ντεμπούτο του με την Τότεναμ, το οποίο συνοδεύτηκε με εξαιρετικό γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αν είσαι ποδοσφαιριστής, πως προσδιορίζεις το «ονειρεμένο ντεμπούτο»; Πιθανότατα, όπως αυτό που βίωσε ο Στίβεν Μπεργκβάιν, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι με την Τότεναμ, άνοιξε με καταπληκτικό γκολ τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Σίτι (2-0).

«Είναι η απόλυτη συγκίνηση, είναι απίστευτο! Αυτή η αίσθηση... Είναι ένα όνειρο για εμένα, στο ντεμπούτο μου, να σκοράρω κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Είναι απίστευτο» δήλωσε ο Ολλανδός επιθετικός, για τον οποίο τα Σπιρούνια έδωσαν περί τα 32 εκατομμύρια ευρώ στην Αϊντχόφεν.

«Ήταν ένα κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λούκας (σ.σ. Μόουρα), εκείνος μου πάσαρε, μετά η πρώτη μου επαφή ήταν καλή και μπόρεσα να σουτάρω προς την εστία. Είδα την μπάλα να μπαίνει και σχεδόν έκλαψα» πρόσθεσε ο Μπεργκβάιν, επισημαίνοντας για το πρώτο του γκολ με την Τότεναμ ότι «μόλις η μπάλα έφυγε από το πόδι μου, ένιωσα ότι θα έμπαινε. Μετά όλοι οι συμπαίκτες μου πήδηξαν επάνω μου και δεν είχα χρόνο ούτε να κάνω τον πανηγυρισμό μου. Ήταν απίστευτο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα