Γκουαρδιόλα: Κουβέντα 45 λεπτών και αντιδράσεις παικτών!

Γκουαρδιόλα: Κουβέντα 45 λεπτών και αντιδράσεις παικτών!

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρδιόλα: Κουβέντα 45 λεπτών και αντιδράσεις παικτών!

bet365

Η κατάσταση μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στο εσωτερικό της Μάντσεστερ Σίτι και μετά την ήττα (2-0) από την Τότεναμ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλούσε επί 45 λεπτά στους παίκτες του! Εκείνοι τον συμβούλευσαν να βρει επιτέλους μια σταθερότητα, την οποία έχασε μόλις έφυγε ο Αρτέτα!

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «πολίτες» μετά και το νέο κακό τους αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Tottenham Hotspur Stadium, όπου ηττήθηκαν 2-0 από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, βρέθηκαν πλέον στο -22 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, εκμηδενίζοντας τις ήδη σχεδόν... απίθανες ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Καταλανός προπονητής της ομάδας, μιλούσε επί 45 λεπτά στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα «σπιρούνια» και όταν ζήτησε και τη δική τους άποψη για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιωθούν, άκουσε... αλήθειες.

Οι ποδοσφαιριστές που πήραν το λόγο, όπως αναφέρει η Daily Mail, του τόνισαν την ανάγκη να σταματήσει τις αλχημείες και να βρει ξανά σταθερότητα στα συστήματα τα οποία άλλαξε μετά την αποχώρηση του Μικέλ Αρτέτα από το πλευρό του.

Είναι τρομερό το στοιχείο που αναφέρει ότι η Σίτι δεν έχει παρατάξει τα ίδια 11 πρόσωπα σε απανωτά ματς σε ολόκληρη τη φετινή σεζόν!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα