Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όντιον Ιγκάλο, ο νέος... Καντονά!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όντιον Ιγκάλο, ο νέος... Καντονά!

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όντιον Ιγκάλο, ο νέος... Καντονά!

bet365

Ο Μαρκ Μπόσνιτς θεωρεί ότι ο Νιγηριανός επιθετικός μπορεί να έχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον αντίκτυπο που είχε το 1992 ο Βασιλιάς Ερίκ.

Η μεταγραφή του Όντιον Ιγκάλο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε στο... παρά ένα της λήξης του χειμερινού παζαριού και αντιμετωπίστηκε κυρίως με σκεπτικισμό από τους φίλους των Κόκκινων Διαβόλων.

Υπάρχουν, όμως, και εξαιρέσεις, όπως ο Μαρκ Μπόσνιτς. Ο Αυστραλός παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος κάθισε κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ για πέντε σεζόν σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (1989-1991 και 1999-2001), θεωρεί ότι ο Νιγηριανός επιθετικός μπορεί να έχει αντίκτυπο παρόμοιο με αυτό του... Ερίκ Καντονά (!), όταν αποκτήθηκε το 1992.

«Ο νέος παίκτης δεν έχει τίποτα να χάσει, κανείς δεν περιμένει κάτι απίστευτο από αυτόν, αλλά η Γιουνάιτεντ χρειάζονταν οπωσδήποτε ενίσχυση σε αυτή την θέση» υποστήριξε αρχικά ο Μπόσνιτς, προσθέτοντας ότι «ποτέ δεν ξέρεις. Πριν από πολλά, πολλά χρόνια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε έναν συγκεκριμένο Γάλλο (σ.σ. εννοώντας τον Καντονά, ο οποίος επίσης έκλεισε σε χειμερινή μεταγραφική περίοδο), από τον οποίο κανείς δεν περίμενε πολλά και κατέληξε να εκτοξεύσει την ομάδα σε μια από τις πιο πετυχημένες σεζόν στην ιστορία της».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα