Ο Γκουαρδιόλα κινδυνεύει με πρόστιμο από την Premier League

Ο Γκουαρδιόλα κινδυνεύει με πρόστιμο από την Premier League

Ο Γκουαρδιόλα κινδυνεύει με πρόστιμο από την Premier League

Η ήττα από την Τότεναμ οδήγησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κρατήσει για 45' τους παίκτες στα αποδυτήρια, καθυστερώντας να εμφανιστεί στην συνέντευξη Τύπου και κινδυνεύει με πρόστιμο από την διοργανώτρια αρχή.

Δεν του έφτανε η ήττα από την Τότεναμ (2-0), έχει και τους κανονισμούς της Premier League να αντιμετωπίσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος κινδυνεύει με πρόστιμο.

Ο λόγος είναι η καθυστέρηση του να εμφανιστεί στην συνέντευξη Τύπου από τα αποδυτήρια των παικτών, εκεί όπου κράτησε συγκεντρωμένους τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι για 45' λεπτά μετά το τέλος του αγώνα.

Στις δηλώσεις που έκανε αργότερα, ο Καταλανός τεχνικός ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν τα... έψαλε στους παίκτες του, αφού βρήκε καλή την εμφάνιση και την προσπάθεια τους, παρά την ήττα με δύο γκολ διαφορά από τους Σπερς.

«Ποτέ δεν θα τους έκρινα μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Θα ήταν μεγάλο λάθος να τους πω πόσο κακοί είναι. Δεν έχει υπάρξει, όμως, φορά που να έχουμε ηττηθεί και εγώ να μείνω μακριά τους, διότι τους ξέρω», ανέφερε σχετικά ο Πεπ, όταν κλήθηκε να δικαιολογήσει την αργοπορία του, που ενδεχομένως να του κοστίσει.