Πόσα γκολ θα βάλει ο Ποντένσε στην Premier League; (poll)

Gazzetta team
Πόσα γκολ θα βάλει ο Ποντένσε στην Premier League; (poll)

bet365

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για το ή τα γκολ που θα πετύχει ο Ντάνιελ Ποντένσε στην Premier League μέχρι το τέλος της σεζόν.

O Ντάνιελ Ποντένσε έγινε η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Γουλβς έδωσε σχεδόν 25 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσει και πλέον ο Πορτογάλος εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Θα σκοράρει ο Ποντένσε; (21+)

Οι «ερυθρόλευκοι» γέμισαν τα ταμεία τους με λεφτά και μένει να δούμε ποια θα είναι η καριέρα του Πορτογάλου στην Αγγλία. Ο Ποντένσε υπέγραψε συμβόλαιο για 4.5 χρόνια μπαίνει άμεσα στο rotation του Νούνο Εσπίριτο Σάντος και οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για την απόδοση του Πορτογάλου.

Για παράδειγμα υπάρχει ξεχωριστό στοίχημα στο να σκοράρει ένα γκολ ο Πορτογάλος μέχρι το τέλος της σεζόν στην Premier League!

Θα βάλει 2+ γκολ ο Πορτογάλος στην Πρέμιερ; (21+)

Ομως δεν υπάρχει μόνο αυτό. Γιατί υπάρχει η πιθανότητα να σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ ο Ποντένσε (πάντα στην Premier League) και μπορείτε να το βρείτε ως ξεχωριστή επιλογή.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα