Ποντένσε: «Παιδικό όνειρο η Premier League, έπαιξαν ρόλο οι Πορτογάλοι στην ομάδα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ποντένσε: «Παιδικό όνειρο η Premier League, έπαιξαν ρόλο οι Πορτογάλοι στην ομάδα»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γουλβς έκανε ο Ντάνιελ Ποντένσε χαρακτηρίζοντας την μεταπήδηση του στην Premier League, ως ένα παιδικό όνειρο.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και έγινε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία των «Λύκων».

«Πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβα. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως γρήγορο και βιρτουόζο. Οι ατομικοί μου στόχοι είναι να αγωνιστώ όσο περισσότερο γίνεται και να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και ασίστ. Σε ότι αφορά τον συνολικό στόχο θα ήθελα να προκριθούμε στο Champions League. Αυτό πρέπει να πετύχουμε και ελπίζω η φετινή σεζόν να είναι καλύτερη από την περυσινή».

Ο 24χρονος άσος εξέφρασε παράλληλα τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στην Premier League.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ήταν ένα παιδικό όνειρο για μένα να παίξω στην Premier League, το οποίο έγινε πραγματικότητα. Η Γουλβς είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ με φιλόδοξους στόχους, όπου θα συναντήσω πρώην συμπαίκτες μου. Ελπίζω να πετύχω εδώ».

Ο Ποντένσε αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες του που θα συναντήσει στη Γουλβς.

«Ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την Γουλβς. Ασφαλώς μίλησα με τον Ρουί (Πατρίσιο), ενώ ξέρω επίσης τους Ρούμπεν (Νέβες), (Ντιόγο) Γιότα και (Ζοάο) Μουτίνιο πολύ καλά. Νομίζω πως θα με βοηθήσουν πολύ για να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ καλό να έχω γύρω μου γνώριμα πρόσωπα».

Ο άλλοτε άσος της Σπόρτινγκ σχολίασε και την παρουσία του συμπατριώτη του, Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της Γουλβς.

«Είναι η πρώτη συνεργασία μου με τον συγκεκριμένο προπονητή, αλλά το γεγονός πως είναι Πορτογάλος, με γνωρίζει ενώ γνωρίζω και την δουλειά του. Έπαιξε ρόλο στην τελική μου απόφαση».

Ο Ποντένσε τέλος ρωτήθηκε και για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα.

«Η ανάπτυξη της ομάδας έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια κάτι που έχουν παρατηρήσει οι πάντες σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει μια αισθητή ανάπτυξη. Η πρώτη φορά που άκουσα για την Γουλβς, ήταν την εποχή που αγωνίζονταν ο Σιλάς. Νομίζω ήταν το 2000. Πλέον δεν γίνεται καν σύγκριση με εκείνη την εποχή. Πρόκειται για μεγαλύτερο σύλλογο με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα