Λο Σέλσο - Τότεναμ: Ενεργοποιεί την ρήτρα αγοράς από την Μπέτις

Gazzetta team
Λο Σέλσο - Τότεναμ: Ενεργοποιεί την ρήτρα αγοράς από την Μπέτις

bet365

Ειλημμένη είναι η απόφαση της Τότεναμ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Τζιοβάνι Λο Σέλσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το ματς με την Σαουθάμπτον.

Η φόρμα του ανεβαίνει σταθερά από την ημέρα που μετακινήθηκε ως δανεικός στην Τότεναμ από την Μπέτις.

Υπό τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Αργεντίνος χαφ έχει εξελιχθεί σε βασικό εργαλείο της ενδεκάδας και αυξάνει τις θετικές εντυπώσεις γύρω από το όνομα του το τελευταίο διάστημα στο Βόρειο Λονδίνο.

Κάπως έτσι, οι Σπερς δεν μετανιώνουν για την απόκτηση του και είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς του από τους Βερδιμπλάνκος, για να τον εντάξουν μόνιμα στο δυναμικό τους.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα κόντρα στην Σαουθάμπτον για το FA Cup (1-1) και τόνισε ότι η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι κάτι που κέρδισε ο 26χρονος με την αξία του.

«Το παιδί κέρδισε με τις εμφανίσεις του την απόφαση μας να τον υπογράψουμε. Φοβερή η εξέλιξη του από την ημέρα που ανέλαβα. Κατάλαβε τι θέλαμε από την πρώτη στιγμή και έκανε την ομάδα να ενεργοποιήσει την οψιόν», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, μία οψιόν που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ανέρχεται σε 40 εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι ή σε 27 εκατ., για πρόωρη ενεργοποίηση μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα