Πάμπλο Μάρι: Έφτασε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ (vid)

Πάμπλο Μάρι: Έφτασε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πάμπλο Μάρι: Έφτασε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ (vid)

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός, Πάμπλο Μάρι, έφτασε στο Λονδίνο το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Φλαμένγκο στην Άρσεναλ!

FA Cup: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο 26χρονος στόπερ αφίχθη στην αγγλική πρωτεύουσα μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των «κανονιέρηδων», Εντού, για να περάσει από τις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Μάρι αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μαγιόρκα, στο ανδρικό τμήμα της οποίας βρέθηκε το 2011.

Έχει περάσει και από τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία όμως δεν κατέγραψε ούτε μια συμμετοχή και συνεχώς πήγαινε δανεικός και έπαιξε σε ομάδες όπως η Χιρόνα, η Μπρέντα και η Λα Κορούνια.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Βραζιλία για να παίξει στην Φλαμένγκο, έγινε ο πρώτος Ισπανός ποδοσφαιριστής που κατακτά το Κόπα Λιμπερταδόρες όντας μέλος της ομάδας που έφτασε στο 2-1 επί της Ρίβερ Πλέιτ τον περασμένο Νοέμβρη, ενώ, έπαιξε και απέναντι στη Λίβερπουλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Κατάρ τον Δεκέβριο.

Στην Άρσεναλ αναμένεται να παίξει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, με την ομάδα του Αρτέτα να έχει εξασφαλίσει οψιόν αγοράς του έναντι 7 εκατομμυρίων λιρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα