Τεσσάρα η Λέστερ, με το ζόρι η Τότεναμ (vids)

Gazzetta team
Τεσσάρα η Λέστερ, με το ζόρι η Τότεναμ (vids)

bet365

Η Λέστερ επέστρεψε στις νίκες, αφού διέλυσε με 4-1 τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας! Με Σον και... ζόρια η Τότεναμ πέρασε το εμπόδιο της Νόριτς.

Επειτα από δυο διαδοχικές ήττες, η Λέστερ επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με δυναμικό τρόπο. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς διέλυσε με 4-1 τη Γουέστ Χαμ κι έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «αλεπούδες» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πήραν τον έλεγχο και δεν έχουν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο, Μετά το τέταρτο οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς ήταν πιο δημιουργικοί, πίεσαν τη Γουέστ Χαμ και κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Μπαρνς άλλαξε ιδανικά με τον Περέιρα, η μπάλα έφτασε ξανά στον πρώτο ο οποίος με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0. Ηταν το δεύτερο γκολ του Μπαρνς στο 2020 όσα είχε πετύχει σε 35 ματς στο 2019! Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχαν και δεύτερο γκολ.

Ο Μπαρνς έκανε τη σέντρα και ο Περέιρα με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-0. Ηταν το 50ο γκολ της Λέστερ στη φετινή Premier League τα περισσότερα της στη διοργάνωση έπειτα από 24 ματς. Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ κατάφερε στην πρώτη της καλή ευκαιρία να βρει δίχτυα. Στο 48' ο Ν'Ντιντί ανέτρεψε τον Αλέ και ο Νομπλ πέτυχε το 2-1 από την άσπρη βούλα. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης των Λονδρέζων που έχει συμμετοχή σε 79 γκολ στην Premier League (46 γκολ, 33 ασίστ). Οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση πήραν τον έλεγχο και στο 61' ο Αντόνιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι Λονδρέζοι είχαν το πάνω χέρι και στο 68' πλησίασαν το γκολ, αλλά ο Λαντσίνι δεν μπόρεσε απο κοντά να ισοφάρισει. Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, όμως ο Ράντολφ νίκησε δυο φορές τον Μάντισον! Ο Ιεανάτσο ανατράπηκε από τον Ογκμπόνα και ο Πέρεθ διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα το 3-1.

Σον, ο λυτρωτής της Τότεναμ

Η Τότεναμ άφησε στην άκρη τα προβλήματα τραυματισμών, τα... θέματα των αποδυτηρίων και με αρκετό άγχος επικράτησε 2-1 της ουραγού Νόριτς. Οι Σπερς με λυτρωτή τον Σον πήραν το τρίποντο, έφτασαν τη Γιουνάιτεντ στην 5η θέση και είναι στο -6 από την τετράδα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η επιστροφή του Ούγκο Γιορίς έπειτα από τρεις μήνες απουσίας. Οι Λονδρέζοι είχαν τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο για να φανούν απειλητικοί. Η Νόριτς άντεξε την πίεσε, γλίτωσε στο 9' στην ευκαιρία του Οριέ και όποτε έβρισκε χώρους έκανε δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων. Ωστόσο, ο Πούκι τόσο στο 19' όσο και στο 33' έχασε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει. Η Τότεναμ αντέδρασε και στο 38' πέτυχε το πρώτο της γκολ στο 2020! Ο Οριέ έκανε τη σέντρα και ο Ντέλε Άλι με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Νόριτς δεν παράτησε το ματς και στο 53' ο Πούκι έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει. Τα «Καναρίνια» ήταν απειλητικά και στο 70' κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Σεσενιό ανέτρεψε τον Κάντγουελ. Ο Πούκι δεν αστόχησε και η Νόριτς ισοφάρισε 1-1. Ωστόσο, το γκολ της λύτρωσης πέτυχε στο 80΄ ο Σον με κεφαλιά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα