Ο Λάμπαρντ άνοιξε την πόρτα της Τσέλσι στον Καβάνι

Gazzetta team
Ο Λάμπαρντ άνοιξε την πόρτα της Τσέλσι στον Καβάνι

bet365

Το μέλλον του Έντινσον Καβάνι στην Παρί φαντάζει σύντομο, τα ρεπορτάζ τον θέλουν κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ο Φρανκ Λάμπαρντ έκανε το δικό του κάλεσμα στον Ουρουγουανό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι.

Την ώρα που τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Έντινσον Καβάνι φουντώνουν, ο Φρανκ Λάμπαρντ ήρθε να προσθέσει την Τσέλσι στους άμεσα ενδιαφερόμενους για την περίπτωση του.

Κι όλα αυτά μέσα από μία δήλωση-κάλεσμα στον Ουρουγουανό φορ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει εντός Γενάρη από την Παρί και πολιορκείται εδώ και καιρό από την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και από την Άρσεναλ πρόσφατα.

Ο προπονητής των Μπλε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 32χρονο φορ και τόνισε την ποιότητα και την εμπειρία που θα προσδώσει στο σύνολο του αν επιλέξει τους Μπλε του Λονδίνου για να συνεχίσει την καριέρα του:

«Είναι εξαιρετικός παίκτης, έχω παίξει εναντίον του και πάντα εκτιμούσα την νοοτροπία και την συμπεριφορά του. Προφανώς οι αριθμοί του στο σκοράρισμα μιλούν από μόνοι τους. Δεν ξέρω σίγουρα πώς εξελίσσεται η υπόθεση, αλλά είναι ένας έμπειρος παίκτης και η παρουσία του θα βοηθήσει πολύ τους νεαρούς παίκτες της ομάδας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα