Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ: Άλισον, Σαλάχ και... κούρσα τίτλου (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ: Άλισον, Σαλάχ και... κούρσα τίτλου (vid)

bet365

Ο Άλισον έβγαλε την ασίστ, ο Σαλάχ διένυσε το μισό γήπεδο βάζοντας την πλάτη του εμπόδιο στον ανήμπορο Τζέιμς και με το 2-0 στις καθυστερήσεις, η Λίβερπουλ έλαβε το πρόωρο χρίσμα του τίτλου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι από εκείνες τις φάσεις που μένουν στον χρόνο. Δυνατή, απλωμένη σε όλο το γήπεδο, από την αρχή του δικού σου τερματοφύλακα ως τον αντίπαλο, που μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του. Μεσολαβεί ο εκφραστής, ο σκόρερ, το όνομα που μπαίνει στα βιβλία. Κι αυτό ανήκει στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος σφράγισε τη νίκη στο ντέρμπι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ένα από τα γκολ-υπογραφές της φετινής πρωταθληματικής, καθ'όπως φαίνεται σεζόν που διανύει η Λίβερπουλ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Άλισον γέμισε με το βολέ από την εστία των Reds για τον αμαρκάριστο Σαλάχ, ο οποίος έφυγε πρόσω ολοταχώς για το... touchdown. Ο ανήμπορος Τζέιμς που έτρεξε για να μαρκάρει είδε απλά την πλάτη του Αιγύπτιου ανυπέρβλητο εμπόδιο κι ο Ντε Χέα την μπάλα εντός τέρματος, μετά το πλασέ του Αιγύπτιου που σήμανε το πάρτι στις εξέδρες του «Άνφιλντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα