Σον - Τότεναμ: Το «buzzer-beater» τακουνάκι κόντρα στην Γουότφορντ (vid)

Gazzetta team
Σον - Τότεναμ: Το «buzzer-beater» τακουνάκι κόντρα στην Γουότφορντ (vid)

bet365

Πίσω στην σεζόν 2015/16, ο Χιον Μινγκ Σον είχε σοκάρει την Γουότφορντ στο 89' με μία ασύλλυπτη έμπνευση, εκτελώντας με τακουνάκι εν κινήσει για ένα από τα πρώτα του τέρματα ως Σπερ.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Η Τότεναμ φιλοξενείται από την Γουότφορντ το μεσημέρι του Σαββάτου (18/1, 14:30), στο sequel της νέας πραγματικότητας που βιώνει πλέον υπό την απουσία του τραυματία Χάρι Κέιν.

Σε αυτήν την προσπάθεια, αιχμή του δόρατος μετατρέπεται ο Χιον Μινγκ Σον, ο οποίος έτσι κι αλλιώς αποτελούσε κρίσιμο παράγοντα για το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως, τώρα καλείται να ανταποκριθεί στον ρόλο του απόλυτου ηγέτη.

Ο Κορεάτης έχει μετρήσει μέχρι στιγμής 6 γκολ σε 17 συμμετοχές, έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις κατά βάση με τα πεπραγμένα του στους ομίλους του Champions League (5 γκολ στα 6 ματς), ωστόσο, η επιστροφή του στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» μόνο ευχάριστες αναμνήσεις προκαλεί, προκειμένου να φανεί το ίδιο καθοριστικός.

Λίγα χρόνια νωρίτερα, στη σεζόν 2015/16 και τις 28 Δεκεμβρίου, ο Σον γινόταν «λυτρωτής» των Σπερς, καταθέτοντας τα πρώτα διαπιστευτήρια του ως εν δυνάμει αστέρας των Λονδρέζων. Με ένα φανταστικό τακουνάκι στο 89', έδωσε τη νίκη στην Τότεναμ επί των Ταράνδων, σημείωσε το δεύτερο του γκολ στην Premier από την ημέρα που πήρε μεταγραφή από την Λεβερκούζεν και έσπειρε τον ενθουσιασμό στους φίλους των Σπερς, που ονειρεύονταν την εξέλιξη του σε αυτό ακριβώς που συνιστά σήμερα. Παίκτη παγκοσμίας κλάσης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα