Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέος αρχηγός ο Μαγκουάιρ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέος αρχηγός ο Μαγκουάιρ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέος αρχηγός ο Μαγκουάιρ!

bet365

Μετά την αποχώρηση του Άσλεϊ Γιάνγκ που μετακινείται στην Ίντερ, ο νέος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον ο Χάρι Μαγκουάιρ!

Ο Άγγλος στόπερ, ο ακριβότερος αμυντικός μετά και τα 80 εκατομμύρια λίρες που διέθεσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» για την απόκτησή του μέσα στο καλοκαίρι, θα είναι πλέον ο άνθρωπος που θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε μόνιμη βάση.

Με την μεταγραφή του Γιάνγκ στην Ίντερ έναντι 1,5 εκατομμυρίου λίγους μήνες προτού μείνει ελεύθερος, ο άλλοτε αμυντικός της Λέστερ και νυν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να συνηθίσει τον νέο του ρόλο και τις ευθύνες για την οργάνωση των μετόπισθεν αλλά και γενικότερα ολόκληρης της λειτουργίας της ομάδας στο χορτάρι.

Σε ευρωπαϊκό ματς της φετινής σεζόν, πάντως, ο Μαγκουάιρ είχε ξεχαστεί τελείως όντας ξανά αρχηγός για μια βραδιά και τον φώναζαν οι διαιτητές για το στρίψιμο του κέρματος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα