Μπόρνμουθ - Γουότφορντ 0-3: Το θαύμα του Πίρσον (vid)

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Γουότφορντ 0-3: Το θαύμα του Πίρσον (vid)

bet365

Η Γουότφορντ έχει μετατραπεί στην τρίτη πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Νησί υπό τις οδηγίες του Νάιτζελ Πίρσον (4-1-0), πέρασε «αέρα» κι από την έδρα της Μπόρνμουθ (0-3) και βγήκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Η επιχείρηση διάσωσης της Γουότφορντ εξελίσσεται με ραγδαία πρόοδο, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά extreme makeover της σεζόν. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, μετρούσε 9 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. Τώρα, η νίκη απέναντι στην Μπόρνμουθ (0-3) την φέρνει με άλλους 13 στα τελευταία έξι παιχνίδια από την ημέρα που ανέλαβε ο Νάιτζελ Πίρσον, τρίτη καλύτερη επίδοση στο ίδιο διάστημα μετά τις Λίβερπουλ και Σίτι.

Οι Τάρανδοι ήταν εκθαμβωτικοί κόντρα στην ομάδα του Έντι Χάουι, κατάφεραν να προηγηθούν από το πρώτο ημίχρονο, με τον Ντουκουρέ να σκοράρει στο 42' για δεύτερο σερί ματς και τον Τρόι Ντίνεϊ να επιδρά ξανά στην αγαπημένη του ομάδα. Δικό του το 0-2, για τον «δήμιο» των Κερασιών, καθώς απέναντι της έχει βρει τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του )8).

Το ιδανικό επισφράγισμα της 4ης νίκης στα τελευταία ματς ήρθε από τον Περέιρα στις καθυστερήσεις κι έτσι η Γουότφορντ σκαρφάλωσε για πρώτη φορά εκτός ζώνης υποβιβασμού, με 22 βαθμούς και έθεσε από κάτω της την Μπόρνμουθ που κινδυνεύει.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα