Μαν. Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0: Τεσσάρα για... τετράδα! (vid)

Μαν. Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0: Τεσσάρα για... τετράδα! (vid)

Μαν. Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0: Τεσσάρα για... τετράδα! (vid)

bet365

Η Γιουνάιτεντ ήταν εντυπωσιακή, διέλυσε με 4-0 τη Νόριτς στο Ολντ Τράφορντ και διατηρήθηκε σε τροχιά τετράδας! Σούπερ διπλό η Σαουθάμπτον, τρίτη νίκη για Αντσελότι.

Οι ήττες στα ντέρμπι με Άρσεναλ, Σίτι έφεραν ξανά... σύννεφα πάνω από το Ολντ Τράφορντ, οπότε το... ξέσπασμα με τη Νόριτς ήρθε την καλύτερη στιγμή! Η Γιουνάιτεντ με κορυφαίους τους Μάτα, Ράσφορντ, διέλυσε με 4-0 την ουραγό, πέρασε στην 5η θέση και βρέθηκε στο -5 από την Τσέλσι!


Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε και το άγχος. Πήρε τον έλεγχο, δεν άφησε στη Νόριτς περιθώρια αμφισβήτησης, όμως δε βρήκε και χώρους για να φανεί απειλητική! Ο Ράσφορντ προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27' για να έρθει το πρώτο τέρμα! Ο Μάτα έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Ράσφορντ με ιδανική προβολή γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 200 συμμετοχές του με τη Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά Περέιρα και Μαρσιάλ δεν τα κατάφεραν. Βέβαια, σημαντικό ρόλο για τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνά της έπαιξε και ο Ντε Χέα, ο οποίος στο 44΄ έκανε την επέμβαση της αγωνιστικής στο πλασέ του Κάντγουελ!


Το δεύτερο ημίχρονο είχε ουσία, γκολ και ένα εύκολο τρίποντο για την ομάδα του Σόλσκιερ. Χρειάστηκε... δυο λεπτά για να πετύχει ισάριθμα τέρματα και να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 52' ο Γουίλιαμς έφυγε... σφαίρα από τα αριστερά, ανατράπηκε από τον Κρουλ και ο Ράσφορντ πέτυχε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα, ο Μάτα έκανε δεύτερη υπέροχη ασίστ και ο Μαρσιάλ με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 3-0! Ο Γουίλιαμς θα μπορούσε να είχε κάνει... μαγικό ματς, αν στο 57' δεν έχανε την ευκαιρία της χρονιάς!


Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, μιας και στο 76' ο Γκρίνγουντ που είχε περάσει αλλαγή με πολύ ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 4-0!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουίλιαμς, Φρεντ, Μάτιτς, Περέιρα (71' Γκρίν, Μάτα, Ράσφορντ (56' Τζέιμς), Μαρσιάλ (80' Γκόμεζ).
Νόριτς (Φάρκε): Κρουλ, Μπάιραμ, Χάνλεϊ (80' Λιούις), Τσίμερμαν, Άαρονς, Βράντσιτς (65' Αμαντού), Τετέι, Κάντουελ, ΜακΛίν, Μπουεντία, Άιντα (65' Ερνάντες)

Πήρε εκδίκηση από τη Λέστερ η Σαουθάμπτον!
Απίθανη Σαουθάμπτον, επικράτησε 2-1 της Λέστερ στο King Power και κάνει όνειρα για... Ευρώπη! Στα μέσα Δεκέμβρη η ομάδα του Χάσενχουτλ... φλέρταρε με τον υποβιβασμό, ωστόσο στις αρχές της νέας δεκαετίας φιγουράρει στη δεκάδα μαζί με την Άρσεναλ! Οι Αγιοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία, μετρούν τέσσερις νίκες, όμως τρίποντα σαν το σημερινό μαρτυρούν πως στο Σεντ Μέρις γίνεται εξαιρετική δουλειά. Παράλληλα, κανείς από τους παίκτες δεν ξέχασε το... ντροπιαστικό 9-0 από τις Αλεπούδες στον α' γύρο, έτσι, ήταν η ώρα για εκδίκηση! Οι Πρατ από σέντρα του Βάρντι άνοιξε το σκορ στο 14', αλλά ο Άρμστρονγκ με δόση τύχης έφερε το ματς στα ίσα στο 19' . Εξαιρετικός ρυθμός στο α΄ μέρος, με τη Λέστερ να σκοράρει στο 32', αλλά το γκολ του Βάρντι να ακυρώνεται σωστά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ινγκς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι δε φοβήθηκαν το ματς, ήταν εξαιρετικοί στις αντεπιθέσεις και στο 65' ο Λονγκ κέρδισε πέναλτι, αλλά το VAR άλλαξε την απόφαση του διαιτητή. Η εκδίκηση, τελικά ήρθε! Στο 81' ο Άνταμς έβγαλε τον Ντάνι Ινγκς σε θέση για γκολ και εκείνος διαμόρφωσε το 2-1! Το γκολ του Τζόνι Έβανς λίγο πριν το φινάλε ακυρώθηκε ως οφσάιντ!


Καθάρισε με Ριτσάρλισον η Έβερτον

Επιστροφή στις νίκες για την Έβερτον και μάλιστα κρατώντας εκ νέου άθικτη την άμυνα της. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, μετά τις διαδοχικές ήττες από Σίτι στο πρωτάθλημα και Λίβερπουλ στο FA Cup, πανηγύρισε το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, χάρη στο γκολ του Ριτσάρλισον του 15' και έφτασε τις 3 νίκες στα τέσσερα παιχνίδια με τον Ιταλό στον πάγκο της. Σε ένα κλειστό ματς, ο Αυστραλός Ματ Ράιαν είχε 6 επεμβάσεις, δεν κατάφερε να χαρίσει βαθμό στους Γλάρους αλλά έκανε την καλύτερη δυνατή αρχή στο εξαιρετικό του εγχείρημα, στο πλαίσιο του οποίου συγκεντρώνει 500 δολάρια για κάθε απόκρουση τερματοφύλακα στα ματς της Premier, συνεισφέροντας στις καταστροφικές πυρκαγιές της πατρίδας του. Πλέον, η Έβερτον βρίσκεται στους 28 βαθμούς και την 11η θέση, έχοντας απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Μπράιτον βρίσκεται τέσσερις βαθμούς χαμηλότερα.

Ψάχνονται Γουλβς και Νιουκάστλ

Μακριά από την «λύτρωση» της νέας χρονιάς συνέχισαν Γουλβς και Νιουκάστλ για ένα ακόμα ματς, μένοντας στο 1-1 στο «Μολινό» και αγνοούν τη νίκη στα τελευταία τρία και τέσσερα παιχνίδια αντίστοιχα. Οι Καρακάξες του Στιβ Μπρους μπήκαν δυναμικά στο ματς, είδαν τον Μιγκέλ Αλμιρόν να σκοράρει με την πρώτη του τελική στο 7', ωστόσο, ο Ντεντόνκερ απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 14'. Το ματς δεν άλλαξε ως το τέλος, η Γουλβς έχασε κι άλλο έδαφος στην μάχη της πέμπτης θέσης ανεβαίνοντας απλά στους 31 βαθμούς, ενώ η Νιουκάστλ μετά τις τρεις σερί ήττες πήρε έναν βαθμό αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε κάμψη (στους 26).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα