Ανέλαβε τον Λίνγκαρντ ο Ραϊόλα

Ανέλαβε τον Λίνγκαρντ ο Ραϊόλα

Gazzetta team
Ανέλαβε τον Λίνγκαρντ ο Ραϊόλα

bet365

Την έναρξη μιας συνεργασίας που αναμένεται να απασχολήσει στο μέλλον αποκαλύπτει βρετανικό ρεπορτάζ.

Build A Bet στο Νάπολι - Ίντερ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

H περίοδος που ο Ιταλός ατζέντης έστελνε παίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασταμάτητα, έχει παρέλθει...

Έχοντας εξοπλίσει το καλοκαίρι του 2016 τους «κόκκινους διαβόλους» με την πιο ακριβή, ως τότε, μεταγραφή του Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους αλλά και με την έλευση των Λουκάκου και Μικιταριάν, οι σχέσεις των δύο πλευρών έδειχναν εξαιρετικές.

Τελευταία όμως, με αφορμή κυρίως την κατάσταση που βρίσκεται τόσο ο Γάλλος μέσος (συνεχώς τραυματίας) αλλά και με την πορεία πρωταθλητισμού να απουσιάζει από την ομάδα του Μάντσεστερ, ο Ραϊόλα βρίσκει ευκαιρίες να υποσκάπτει την ομάδα...

Πρόσφατα, είχε πει σε δηλώσεις του: «Δεν θα πήγαινα κανέναν εκεί. Μπορούν να καταστρέψουν παίκτες ακόμα και σαν τον Μαραντόνα, τον Πελέ ή τον Μαλντίνι. Ο Πολ θέλει μια ομάδα σαν την Γιουβέντους, που άφησε τότε (σ.σ. να παίρνει τίτλους)».

Ο Σόλσκιερ από την πλευρά του διαμηνύει συνεχώς ότι ο Πογκμπά δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα, τουλάχιστον στην παρούσα μεταγραφική περίοδο και οι σχέσεις της με τον ατζέντη όλο και φθείρονται...

Με βάση λοιπόν ρεπορτάζ της βρετανικής «sportsmail», ο Μίνο Ραϊόλα ανέλαβε την εκπροσώπηση τουΤζέσι Λίνγκαρντ.

Ο 26χρονος Άγγλος εξτρέμ δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στο Old Trafford. Σε 28 εμφανίσεις μέσα στο 2019 για το πρωτάθλημα δεν συμμετείχε σε κανένα γκολ (0 ασίστ/γκολ), ενώ οι «κόκκινοι» του Μάντσεστερ φέρεται να σκέφτονται να τον παραχωρήσουν και σαν αντάλλαγμα για την απόκτηση νέων παικτών.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021 και μάλλον ο Ραϊόλα εντόπισε στο πρόσωπο του Λίνγκαρντ μια ευκαιρία τόσο για κέρδος (παίκτης της Premier League σε καλή ηλικία και διεθνής), όσο και για να επέλθει μια... αλλαγή στο όλο κλίμα με την ομάδα.

Αν καταφέρει να της αποκομίσει ένα σημαντικό ποσό, ίσως να «γλυκάνει» την όλη κατάσταση και να βρεθεί πιο ψύχραιμα μια λύση σχετικά με το μέλλον του Πογκμπά.

Άλλωστε ο Ραϊόλα έχει μεγάλη επιρροή στους παίκτες του...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα