Γκαρθία - Μάντσεστερ Σίτι: Βασικός στα 18 του

Gazzetta team
Γκαρθία - Μάντσεστερ Σίτι: Βασικός στα 18 του

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχρισε βασικό για πρώτη φορά τον 18χρονο Έρικ Γκαρθία στην Premier League, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Οταμέντι στο ματς της Σίτι κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το ένα «ξεψάρωμα» διαδέχεται το άλλο για τον πιτσιρικά αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρθία.

Ο 18χρονος Καταλανός αμυντικός, μετά το ενενηντάλεπτο στο Champions League κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το ένα ημίχρονο στο προ ημερών ματς κόντρα στην Γουλβς, χρίστηκε για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο τεχνικός των Πολιτών δείχνει να εμπιστεύεται πολύ τον νεαρό συμπολίτη σέντερ μπακ και με βάση τα συσσωρευμένα παιχνίδια στις γιορτές αλλά και το μικρό βάθος που διαθέτει στην συγκεκριμένη θέση ελέω τραυματισμών, τον έριξε στη μάχη από την αρχή στο πλευρό του Φερναντίνιο, αντί του Νικολάς Οταμέντι.

Μάλιστα, έγινε ο τέταρτος νεότερος παίκτης που ξεκινά βασικός στη φετινή Premier, μετά τους Γκρίνγουντ (Γιουνάιτεντ), Σακά (Άρσεναλ) και Μαρτινέλι (Άρσεναλ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα