Τσέλσι – Σαουθάμπτον 0-2: Την έβαλε στο... κουτί (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Τσέλσι – Σαουθάμπτον 0-2: Την έβαλε στο... κουτί (vid)

bet365

Η Σαουθάμπτον έκανε σούπερ εμφάνιση στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, πήρε πανάξιο 0-2 στην boxing day επί της Τσέλσι και τη βάζει σε μπελάδες αναφορικά με την τετράδα.

Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη. Οι έξι ήταν ήττες, με το 0-9 από τη Λέστερ να σηματοδοτεί μια ιστορική συντριβή. Η Σαουθάμπτον βυθιζόταν. Και ξαφνικά, τέσσερις νίκες σε έξι αγωνιστικές, με το 0-2 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” να επιβεβαιώνει ότι οι Αγιοι άφησαν πίσω το χειρότερο πρόσωπό τους και κάνουν άλματα για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Η νίκη επί της Τσέλσι ήταν απολύτως δίκαιη και για πρώτη φορά σε 13 αγωνιστικές η ομάδα του Νότου δεν δέχτηκε γκολ.

Το πλασέ του Ομπαφέμι (31') και η προβολή του Ρέντμοντ (73') καθάρισαν το διπλό για τους φιλοξενούμενους, με την Τσέλσι να μην έχει ιδέες, να είναι μπλοκαρισμένη και να προσπαθεί μόνο με μακρινά σουτ. Αυτό είχε ως συνέπεια να την πλησιάσει η Τότεναμ στο -3, ενώ από κάτω της ακολουθούν αρκετοί επίδοξοι μνηστήρες της τετράδας.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ρούντιγκερ, Ζουμά (46' Ζουμά), Τομόρι, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Εμερσον, Γουίλιαν (84' Πέδρο), Χάντσον-Οντόι (67' Πούλισικ), Αμπραχαμ

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχιτλ): ΜακΚάρθι, Μπερτράντ, Σοάρες, Στέφενς, Μπέντναρεκ, Αρμστρονγκ (86' Ρομέου), Ρέντμοντ, Χόιμπιεργκ, Γουόρντ-Πράουζ, Ανταμς (80' Μπουφάλ), Ομπαφέμι (69' Ινγκς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα