Βάρντι: Βγάζει... γούστα στα ντέρμπι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βάρντι: Βγάζει... γούστα στα ντέρμπι (vid)

bet365

Ο Τζέιμι Βάρντι πέτυχε ακόμα ένα γκολ σε παιχνίδι απέναντι σε ομάδα του Big Six και παρά το γεγονός πως δεν βοήθησε ιδιαίτερα τη Λέστερ στην ήττα (3-1) από τη Μάντσεστερ Σίτι, βελτίωσε ακόμα περισσότερο τις ατομικές του επιδόσεις.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Άγγλος επιθετικός με τρομερό τσιμπηματάκι πάνω από τον Έντερσον σε αντεπίθεση που εκφράστηκε από αριστερά κυνηγώντας μια προωθημένη μπαλιά, κατάφερε να βάλει προσωρινά μπροστά στο σκορ τη Λέστερ στο Etihad, προτού γίνει η μεγάλη ανατροπή από την ομάδα του Πεπ.

Αυτό, ήταν το 5ο προσωπικό του γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, όντας πλέον ο κορυφαίος μαζί με τον Σαντιό Μανέ που έχουν σκοράρει τόσες φορές κόντρα στους Πρωταθλητές Αγγλίας στην Premier League.

Ο Βάρντι, έχει καταφέρει να φτάσει πλέον στα 5+ τέρματα κόντρα σε τέσσερις από τις ομάδες του λεγόμενου Big Six του κορυφαίου πρωταθλήματος, αφού, και οι «πολίτες» προστέθηκαν στους αντιπάλους της Λέστερ που έχουν δεχθεί πλέον τα περισσότερα «χτυπήματα» από τον έμπειρο στράικερ της Λέστερ.

Τα περισσότερα γκολ, ο Βάρντι, τα έχει πετύχει απέναντι στην Άρσεναλ έχοντας φτάσει στα 9, έπειτα έρχεται η Λίβερπουλ των 7 τερμάτων, από 5 φορές έχουν μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα τους έπειτα από προσπάθεια του Άγγλου οι Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο... οριακό 4 και η Τσέλσι είναι εκείνη που τον έχει αποφύγει τις περισσότερες φορές, έχοντας να θυμάται μόλις 3 τέρματα του Βάρντι στα μεταξύ τους ματς στην Premier...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα